zoeken
   
HIEPERDEHIEP HOERA VOOR AMIR!!!!29.06.2017

Vandaag hebben we voor de laatste keer van dit schooljaar een verjaardag gevierd en alle kids hadden er zin in en Amir zeker want toen hij op de stoel stond deed hij super enthousiast mee. hij was super trots dat hij mocht trakteren met een lekker ijsje en het heeft super gesmaakt. de kids konden blijven ijsjes eten. 
HIEPERDEHIEP HOERA VOOR MAYA!!!!26.06.2017

Vandaag hadden we terug een jarige in onze klas. Maya wordt in de vakantie 3 jaar en natuurlijk moest dat gevierd worden. eerst hebben we uit volle borst gezongen en het vuurwerk laten knallen. daarna was die zotte ballon daar terug. Maya was heel blij met haar kado en vertelde direct dat ze zou samen kunnen spelen met haar broer. tof hé! daarna was het tijd om te trakteren en de kids werden heel sterk verwent want eerst kregen ze een ijsje dat ze mochten versieren en daarna kregen ze nog een hele mooie chocoladelolly. er waren er bij die er bijna niet durfden van eten, zo mooi waren ze.... dank je wel hoor voor het lekkere traktaat. vanaf morgen mogen de kids helpen met de blokken af te wassen...dat zal een leuke maar vrees ik natte boel worden. hopelijk wordt het geen zwembad.....
  
  


 
HIEPERDEHIEP HOERA voor NYOH!!!16.06.2017

Nyoh kwam vandaag heel welgezind binnen en vertelde aan iedereen super trots dat hij vandaag jarig is. hij zag het vandaag helemaal zitten en vroeg al vanaf 9u : ga je mij nu shminken ? na het zingen en vuurwerk maken en de zotte ballon gaan zoeken was het tijd om te smullen van de lekkere ijsjes. en ze hebben gesmaakt hoor. gelukkig hadden ze nog wat plaats voor de frietjes deze middag.
 


 
VIESVUILLAND13.06.2017

vandaag kregen we in onze school bezoek van de prinses van Viesvuilland en deze was heel verdrietig omdat haar mooie land van vroeger nu helemaal vies en vuil was. iedereen werd er ziek en ook de dieren en de bomen waren verdrietig en wilden daar niet meer wonen. de prinses vroeg of wij haar wilden helpen en natuurlijk was iedereen heel enthousiast. ze leerde ons ook sorteren : papieren die ritselen moeten in de gewone vuilbak, drankkarton in de pmd.....vanaf nu kunnen wij thuis dus helpen hé! cool hé!!!!
we hebben ook de echte prinsessengroet geleerd en dat was wel chique hoor. toen alles opgeruimd was, was iedereen weer happy,  de koning, de dieren en de bomen. de koning zou zelfs graag hebben dat wij eens op bezoek gaan maar dan moesten we wel de speciale viesvuilland buiging oefenen want anders zou de krokodil die het kasteel bewaakt ons niet binnen laten. spannend hé!

 
HIEPERDEHIEP HOERA voor QUINTIN!!!12.06.2017

Vandaag hebben we de verjaardag van Quintin gevierd. in de grote vakantie wordt hij 4 jaar maar jammergenoeg zijn wij dan niet meer samen om te vieren en daarom deden we dit vandaag. hij was heel trots en heel fier met zijn câkejes. bij het maken van de crème au beurre was het wel een beetje hilarisch. ik stak de elektrische klopper in het beslag en alles spatte in het rond, de ene had er op zijn gezicht, de andere op zijn arm en ook nog één op het been...het was op zich toch wel een héél grappig gezicht. het was wel super lekker en de cäkejes gingen binnen als zoete broodjes....dank je wel hiervoor....
we zijn deze week bezig rond het thema afval en zowel in de zandbak, watertafel, bouwhoek,...staat alles in het teken van kosteloos materiaal, en ze vinden het super en zijn zelfs heel creatief bezig. op de tafel staat er ook een bak met knikkers, lepels en flessen en de flessen moeten ze vullen met de knikkers en dit dmv de lepels, de knikkers rollen in het rond....
we zijn ook bezig met een meneertje te maken met kosteloos materiaal, vandaag hebben we hem bestempeld met zelfgemaakte krantenproppen, zijn armen worden gespit met flesdopjes en zijn haar zal bestaan uit krantenpapier.....

 
HIEPERDEHIEP HOERA voor DAROCHA01.06.2017

vandaag vierden we in de klas dat Darocha 4 jaar wordt en hij heeft er super hard van genoten, hij stond te wiebelen op zijn stoel van blijdschap toen wij aan het zingen waren. wanneer ik hem in de lucht gooide en terug opving gierde hij van het lachen. hij was ook heel trots dat hij met de lekkere chocolademousse mocht rondgaan. het waren hele originele lepeltjes en ook de potjes waren leuk versierd. mercikes hiervoor mama en papa. ik ben er zeker van dat Darocha het super leuk vond want hij straalt op iedere foto. we leerden vandaag ook tellen tot 3/4 of 5. eerst oefenden we met concreet materiaal en daarna mochten ze het alleen proberen.
 

 
timmeren31.05.2017

vandaag was de timmerhoek terug open en hij had opnieuw heel veel aantrek. ondertussen kregen de anderen als opdracht : kleef dezelfde hoofden van de papa's bij elkaar. ze leken soms wel heel goed op elkaar dus het was goed opletten geblazen.
 

 
jong geleerd is oud gedaan30.05.2017

vandaag hebben we verder gewerkt aan onze kado voor papa maar natuurlijk was dat niet alles. we hebben ook de foto's van onze papa's eens goed bekeken en erover verteld. we hebben er ook verzamelingen van gemaakt : veel haar, snor, baard, bril.....
bij juf Hyacinta kregen ze als opdracht maak een toren met allemaal snorren zoals het voorbeeld op je blad en er zaten toch wel een paar addertjes onder het gras....
we leerden ook hoe we nagels moesten inkloppen en welke attitude hierbij hoort. nog niet iedereen is aan beurt geweest maar de timmerhoek blijft de volledige 14 dagen van onze papa's open.

  
 
HIEPERDEHIEP HOERA voor PAULIEN!!!29.05.2017

Vandaag was Paulien het feestvarken van de dag en ze heeft er van genoten hoor, heel trots ging ze op de stoel staan en ze straalde van het begin tot het einde. toen haar zotte ballon wegvloog stond ze te schateren van het lachen. ze was ook heel trots dat ze mocht rondgaan met haar ijsjes en ze deed dat heel snel en gezwind.
vandaag zijn Martha en Lowie ook gestart in onze klas en ze hadden er beiden plezier in. laten we duimen dat ze graag naar hun klasje zullen komen en we samen nog een leuke tijd zullen beleven.
we zijn vandaag begonnen met het kado voor onze papa's, dus papa's niet te veel proberen te vissen hé want het moet een verrassing blijven hé!!!

 
 
hieperdehiep hoera voor Luca !!!!!!22.05.2017

vandaag hadden we nog eens een feestvarkentje in de klas want we hebben Luca zijn verjaardag gevierd en hij heeft er heel erg van genoten. en amaai, de zotte ballon had zich tijdens het vliegen verstopt en Luca moest heel hard zoeken om hem te vinden. hij was ook heel trots dat hij met de lekkere pannenkoeken mocht rondgaan en in een wip en een draai waren ze verdwenen. hun buikjes waren lekker rond gegeten.
natuurlijk zijn we ook nog altijd bezig met het thema circus en we kregen als opdracht om een clown te schilderen volgens een stappenplan. we moesten al echt lezen. cool hé!


  
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!