zoeken
   


pe  
Ann Vercruysse  


jarige Emlin29.06.2015

vandaag hebben we de laatste verjaardag van dit schooljaar gevierd en geef toe, we hebben er goed aan door gedaan, maar de kids vonden het keer op keer de max en iedereen genoot van zijn eigen dag. het is nu ook de laatste keer dat we dit schooljaar iets op den blog zetten want morgen begint de grote vakantie. het zal iedereen raar doen. ik wil eerst en vooral in naam van mezelf en juf Hyacinta iedereen bedanken voor de leuke attentie. na het smikkelen van de lekkere câke was het duplo-blokken was. eerst moesten ze alle blokken van elkaar doen en in het water "LEGGEN" niet altijd evident want gooien is natuurlijk veel leuker en maakt meer nat, wat natuurlijk super is in dat warme weer, en daarna maakten we storm op zee of speelden we wasmachine na en dat was bèrecool en last but not least moesten alle blokken te drogen gelegd worden op doeken. ho ho, precies of er was een zondvloed gepasseerd in onze klas, maar...ze vonden het tof. in de namiddag hebben we de kleuterspeelplaats omgetoverd tot een waterparadijs en groot en klein genoot van de verfrissing en vond het tof.
aan jullie allemaal : een goede vakantie en geniet ervan...eindelijk rust...geen juf meer die wil dat je voortdurend werkt...wat een verademing...
   
 
jarige Eveline en Josephine28.06.2015

vandaag was het feest in het kwadraat want er was er niet ééntje jarig, neenee, het waren er 2. we hebben uit volle borst gezongen en gedanst en dat natuurlijk ook in het kwadraat want ze keken alletwee vol verwachting uit naar hun grote dag. we werden ook getrakteerd in het dubbel, eerst konden we genieten van hele lekkere hello kittypudding (en dat was een groot succes) en daarna mochten we smikkelen van een lekkere ruspje nooit genoeg brochette. de kids zagen het helemaal zitten. na het vele eten hebben we dan toch nog wel een beetje gewerkt en de groep die vrijdag na de speeltijd in de klas zat mocht helpen om al het speelgoed uit de poppenhoek af te wassen. ze vonden het de max en onze klas was omgetoverd in een zwembad. 

 
jarige Aylee22.06.2015

vandaag werd Aylee 3 jaar en natuurlijk waren we terug in ons nopjes dat we dat mochten vieren, de kids doen niet liever dan zingen en zotjes doen. toen Aylee binnen kwam in de klas was ze een beetje verlegen maar dat was heel vlug over want ze had er heel veel zin in. de ballon vond ze super en ze beleefde ook veel pret bij het open maken van haar kado. we werden getrakteerd op een lekker ijsje en ondanks het triestige weer gingen ze toch heel vlug binnen, ze brachten als het ware de zomer een beetje binnen en ze verdreven het herfstgevoel. we hebben vandaag ook mogen schilderen op onze eigen map voor de laatste tekeningen. de opdracht was : schilder allemaal balletjes en dit in verschillende kleuren. 
 
Jarige Kyano19.06.2015

vandaag hebben we de verjaardag gevierd van Kyano die 3 jaar wordt in het weekend, we wensen hem zeker een leuke verjaardag thuis. in school was het in elk geval al leuk met het zingen en dansen. toen ik hem een klein beetje in de lucht gooide en opving was hij de eerste keer bang dat ik hem zou laten vallen maar daarna vond hij het wel leuk. we mochten nog eens smikkelen en likken aan een hele lekkere cornet, en tegen dat ze allemaal klaar waren, waren ze veranderd in chocolademonstertje, 's middags waren het dan ook nog eens lekkere frietjes (foto's hiervan zullen volgende week op de website gezet worden )met frikandellen, ketchup en mayonaise ; en toen waren het precies allemaal ketchupmonstertjes . ik vermoed dat we tegen het einde van het schooljaar allemaal op dieet zullen mogen gaan want we hebben al bergen ijs en câkejes verzet. maar ons hoor je niet klagen zulle, er mogen er gerust nog komen...

 
jarige Marie Lou en sporten16.06.2015

vandaag hebben we de verjaardag van Marie-Lou gevierd want in de vakantie wordt ze 3 jaar en ze heeft er van genoten van de eerste tot de laatste minuut. de kids hadden er ook allen zin in en er werd heel vlot gezongen en zotjes gedaan. we werden getrakteerd op een lekkere cornet en de ene was hier al iets handiger in om te eten dan de ander, gelukkig heeft juf Ann veel water en washandjes... gelukkig is het de sportweek en daarna hebben we alle calorieën afgesport met het meegebrachte spelmateriaal (die foto's vind je terug onder foto's : tijdelijke fotoreportage). gisteren hebben we gestempeld met opgevulde waterballonnen en amaai, dat was niet van de poes, vele ballonnen rolden op de grond en als je ze niet goed vasthad deden ze ook niet wat je van hen verwachtte. het was zweten hoor.

 

 
jarige Mathis11.06.2015

vandaag is onze Mathis 3 jaar geworden en natuurlijk moest dat gevierd worden, we hebben gezongen, gedanst en zotjes gedaan dat het een lieve lust was? hun leuze is : hoe zotter hoe liever... de zotte handjes en zotte ballon vinden ze steeds de max en ze worden het nooit moe, ze blijven iedere keer gieren van het lachen...schoon om te zien. Mahtis was ook heel trots dat hij met zijn câkejes mocht rondgaan en ze gingen binnen als zoete broodjes. ze waren in 1-2-3 uitverkocht. 
schrijfdans met scheerschuim en ons scheren zoals papa08.06.2015

 

vandaag was het een scheerschuimachtige dag vandaag, eerst hebben we de waarneming gedaan van alle gerief dat papa nodig heeft om zich te scheren en ondertussen weet ik ook al welke mama's hun benen scheren met een scheermesje want die reactie kwam er bij de kinderen spontaan uit. eenmaal de waarneming voorbij was hebben we in groepjes schrijfdans gedaan met scheerschuim en daarna aangevuld met wat verf. in het begin waren er een paar bij die er een beetje vies van waren maar eenmaal ze de smaak te pakken hadden, vonden ze het super, het was heel tof en ze hadden soms mooie resultaten bij het tekenen maar het was wel een beetje een grote knoeiboel, ze vonden het ook super dat ze het gewoon terug mochten uitvegen om iets nieuws te creëren,... we hebben er veel tijd in gestoken want ze vonden het tof om te doen en ik wilde iedereen de tijd geven om het volop te beleven en ze bleven ook op het einde zelf voorstellen doen, de ene groep was al creatiever dan de andere en zou ook blijven doorgaan zijn tot...
in de namiddag was het dan scheersalon, ze mochten elkaar insmeren en daarna ervoor zorgen dat alle baarden verdwenen, sommige snoeten spreken boekdelen, de ene vond het leuk, de ander vond het maar iets raars maar toch wilden ze allemaal de revue passeren en ze waren vooral het meest enthousiast als ze zelf mochten scheren. nog niet iedereen is aan de beurt geweest maar degene die het nog niet gedaan hebben komen morgen aan de beurt.
de foto's van deze 2 activiteiten vind je terug op de website onder foto's : tijdelijke reportage

 
Jarige Los05.06.2015

vandaag hebben we de verjaardag gevierd van Loïs, die het toch wel tof vond en je zag aan zijn snoet dat hij volop genoot. hij heeft ons ook op een lekker ijsje getrakteerd en met dit warme weer was dit meer dan welkom. het ijsje hebben dan doorgespoeld met een lekker fris caprisonneke en dat deed hèèèèl veel deugd. na het vele feesten hebben we een beetje gewerkt en we hebben ook mogen timmeren zoals de papa's en dit met echte hamers, cool hé ! nog niet iedereen is aan de beurt geweest maar de timmerhoek blijft nog de hele week open zodat iedereen volop kan experimenteren. volgende week gaan we dan eens schrijfdans doen met scheerschuim en gaan we ons ook eens scheren zoals de papa's, dat zal nogal wat geven zeker. we hebben dus nog veel leuke vooruitzichten. 

 
jarige Odile02.06.2015

en we blijven vieren, hoezee, hoezee.... vandaag was het de beurt aan Odile, in het begin was ze een beetje verlegen maar daarna fleurde ze helemaal op en genoot ze van elk moment. tijdens het shminken keek ze een beetje beteuterd maar toen ze naar zichzelf keek in de spiegel begon ze spontaan te lachen. we werden getrakteerd op een lekker ijsje met balletjes of chocoladesaus, maar dat zullen sommige mama's wel al gemerkt hebben aan de kleren, want niet iedereen haalde proper de eindmeet.
deze week zullen niet veel foto's verschijnen op den blog want we zijn bezig met een kado te maken voor onze papa's en dat houden we toch liever nog een beetje geheim.
 
 

 
jarige Suzanne29.05.2015

de DOLfijne week hebben we vandaag afgesloten met de verjaardag van Suzanne, ze heeft de hele dag gestraald en had twinkellichtjes van plezier in haar ogen. ze heeft genoten van de eerste tot de laatste minuut. ze was ook heel trots dat ze mocht rondgaan met de câkejes (die ze trouwens hééééééél lekker vonden). ze was ook niet vergeten dat ik haar zou shminken in een clown, ze heeft me daar toch wel een aantal keer aan herrinnerd.

 
 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!