zoeken
   


pe  
Ann Vercruysse  


jarige Hanne27.06.2013

Vandaag zetten we voor de allerlaatste keer dit schooljaar een artikel op onze blog. de laatste dag voor de vakantie mochten we de verjaardag van Hanne  vieren en we werden getrakteerd met een lekkere frisse fruitsalade. Toen ze te horen kregen dat als ze zo groot als hun papa willen worden, ze veel fruitsalade moeten eten want dat dat boordevol vitamientjes zit, verorberden ze de potjes in sneltempo en velen zullen hééééééééél groot worden want ze konden er maar niet genoeg van krijgen. anderen hun gezichten spraken soms ook boekdelen en hun snoetje kon niet verbergen wat ze er van vonden, maar allen hebben ze er van geproefd en dat verdient toch ook een dikke pluim. Vandaag mochten we ook samen met juf Ann en juf ELisa speelgoed uit onze klas afwassen, de kids hadden pret voor 10 en onze klas veranderde zienderogen in een zwembad. nog een aantal laatste sfeerbeelden van tijdens het verorberen van de fruitsalade en dan is het wachten tot het volgende schrijven en dat zal voor in september zijn.

 

 
  
jarige Kyara26.06.2013

het schooljaar loopt zo stilletjes aan op zijn einde en de vakantie komt met rasse schreden dichterbij en nog zijn we het niet beu om te feesten. als er te vieren valt zijn we er allen graag bij. hoe meer ambiance, hoe liever. vandaag hebben we dan ook Kyara in de bloemetjes gezet en ze heeft er met volle teugen van genoten. Oma had voor lekkere broodpudding gezorgd en we vonden het heel lekker.
 langs deze weg zou ik alle kinderen en ouders willen bedanken voor de leuke attentie. het jaar is voorbij gevlogen en we hebben samen heel veel leuke dingen meegemaakt. we zullen met traantjes in de ogen vrijdag afscheid nemen van elkaar want het doet toch iedere keer iets om een klasje te moeten door geven. maar we zitten dicht naast elkaar dus we zullen elkaar nog veel zien. voor allen een prettige vakantie. juf Ann

 
jarige Ayline25.06.2013

hieperdehiep HOERA !!!! Ayline was vandaag ons feestvarkentje en we hebben dat samen uitbundig gevierd, ik denk dat heel Beveren-Leie het kan horen als wij hiep hiep hiep HOERA !!! roepen. het vuurwerk van de kermis is ook niets vergeleken met het vuurwerk dat wij afsteken voor een jarige. na het vele zingen en dansen hadden we wel een beetje honger en wij hebben ons het fruit van Ayline dan ook heel goed laten smaken. het fruit verdween als sneeuw voor de zon.
 

  
jarige Dokus21.06.2013

woensdag hebben we al onze calorieën afgesport want we hadden al zo veel gefeest dat we vonden dat we eens iets aan onze lijn mochten doen. dat sporten is heel goed verlopen en we hadden pret voor 10. vandaag was het terug smikkelen en smullen want het was frietjesfeest maar dat was niet alleen het leuke van de dag, neenee, Dokus werd vandaag 3 jaar en dat hebben we natuurlijk gevierd. het was wel een beetje zotjes vandaag want we hebben eerst een dessert gegeten voor de speeltijd en daarna ('s middags natuurlijk) lekkere frietjes met frikandellen gegeten en het heeft ons allemaal goed gesmaakt. (de foto's van het frietjesfeest vind je terug onder foto's - ook de foto's van de sportdag vind je daar terug)


 
jarige Bailey18.06.2013

tussen het vele sporten door hebben we toch nog eventjes tijd gevonden om de verjaardag te vieren van onze Bailey. ze was heel fier dat ze jarig was en ze wou ook heel graag getransformeerd worden naar een clown want ik denk dat ze toch wel 20 keer gezegd heeft : ik mag toch een clown zijn hé ! de mama van Bailey had lekkere câkejes gebakken en daarop deden juf Ann en juf Hyacinta lekkere vloeibare suiker en de kids mochten het geheel dan doppen in een van de vele versieringen en dat vonden ze super om te doen. daarna moesten ze nog een beetje wachten om het op te eten maar als je goed rondkeek in de kring zag je toch al een hele hoop plakkerige mondjes die aan het knabbelen waren, hoe zou dat nu komen !!!!


 


 
 
 
 
jarige Thymo13.06.2013

nog altijd zijn we het feestvieren niet beu, wat wil je we zijn dan ook bezig met het thema Bumba en circus. jullie denken nu misschien dat wij alleen maar feesten maar dan moeten wij zeggen : mis poes. want we hebben deze week al heel veel gewerkt. we hebben een bumba ingeschilderd, we hebben bumba's gekleefd van klein naar groot, we hebben de ontbrekende stukken in de puzzel ingekleefd, een kleuropdracht gedaan en dan hebben we ook nog een schaduwenspel gemaakt. je ziet het, het was een hele drukke week, maar wel een toffe en ze was dan ook nog eens doorspekt met lekker eten van de jarigen. morgen zullen we er nog eens invliegen met 2 opdrachten. sterk hé van ons, we blijven er tot het einde voor gaan.
 
 
 
jarige Aza11.06.2013

we zitten volop in het feestvieren in onze klas want vandaag hebben we de verjaardag gevierd van Aza. ze was heel trots met de verrassing die ze meehad voor de kids. direct als ze toekwam in de klas ging ze aan iedereen showen wat er in haar boxen zat. joepie : lolly's riepen ze maar ze hadden het fout want het waren allemaal lekkere popcâkes die ze zelf met gesmolten chocolade en snoepjes mochten versieren. ze hadden pret voor 10. de snoetjes en kleertjes hadden het soms wel eens hard te verduren maar dat kon de pret niet bederven. buiten het smakken hoorde je geen enkel geluid meer want iedereen was volop aan  het genieten. de een slaagde erin om te eten zonder zich ook maar iets vuil te maken en de ander was precies zelf een versierde popcâke. de snoetjes van de kids spreken boekdelen...
  
jarige Ellishia06.06.2013

singejajajoepiejoepiejee holé, onze Ellishia is jarig vandaag en dat hebben we natuurlijk gevierd. we hebben uit volle borst gezongen en gedanst. daarna werden we getrakteerd op een heel lekker Amika-ijsje. dat heeft ons allen gesmaakt, de meesten likten hun lipjes af en vonden het jammer dat hun potje al uit was.
 


 
zo stoer als onze papa's03.06.2013

vandaag had de juf een hele leuke zwarte verrassingsbox mee voor ons. ze schudde en rammelde er eens mee en wij vonden dat dat nogal veel lawaai maakte. voor ze de box open deed, haalde ze ook nog 3 rare planken (dit is heel dikke isolatie) uit. wat gaat er nu weer gebeuren dachten wij. maar, toen deed ze die box open en ze haalde er 5 ECHTE grote hamers uit, in de box zaten ook nog ECHTE grote nagels en wij mochten die zelf in de planken kloppen. stoer hé ! er waren wel een paar afspraken bij zoals : niet kloppen op elkaar, niet zwaaien met de hamers, niet kloppen op de tafel en het best ook niet op onze vingers. de juf heeft ons wel nog een bijkomende opdracht gegeven en deze is : op iedere nagel moet je een parel stoppen want anders krijgen de juffen de nagels niet meer uit de planken. soms is het wel een beetje goed mikken hoor en amaai nu snappen wij waarom onze papa zoveel spieren heeft want een echte hamer is toch ook wel ZWAAR hoor ! KORTOM, het was een activiteit waarbij pure concentratie vereist was !!!

 
 
JARIGE ALYCIA28.05.2013

Oh wat zijn we allen blij, er was er één jarig, er was er één jarig....en dat was onze Alycia. gisteren hadden we al een super leuke dag in het Boudewijnpark waar we heel gefascineerd waren door de zeeleeuwenshow, de dolfijnenshow en alle leuke attracties, jammer dat we zo moe waren op het einde en dat we naar huis toe moesten want anders zouden we nog uren zijn door gegaan, we konden er maar niet genoeg van krijgen. en dat vielen we vandaag terug in de prijzen want we hadden een jarige en dat vinden wij allen super, vooral als onze ballon een beetje zotte kuren uithaalt, hebben we pret voor 10! wat we nog allemaal uitspoken in onze klas, daar willen wij niets van lossen want we zijn volop bezig met het pakje voor onze papa en we vertellen lekker niet wat we aan het maken zijn!!!
 
 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!