zoeken
   
Feest voor Alice! 4 jaar!06.05.2021

Een stralende Alice in de klas vandaag. Dat kon ook niet anders want het was haar feest vandaag. Zij werd vandaag 4 jaar en keek er al zo lang naar uit. Ze telde de dagen af en dan was het vandaag eindelijk haar beurt. Nog voor ik het kon zeggen, stond de verjaardagsstoel al in het midden van onze kring. Ze stond erop te bliken toen we zongen en dansten speciaal voor haar. Daarna mocht ze 4 kaarsjes uitblazen en een wens doen.
Nadat we feest vierden was het tijd voor het traktaat. Daarvoor zochten we de gezellige wilgenhut op en mocht we smullen van een lekker zakje chips. Daarna mochten we nog appelsap drinken uit een prinsessenbeker.
Toen ik vertelde wat we in de namiddag nog gingen doen, herinnerde ze me even dat zij toch ook wel nog moest geschminkt worden en of ik dat niet vergeten was. Natuurlijk niet. Zij werd omgetoverd tot zen gekke clown. Gelukkige verjaardag grote meid! 
Het kapsalon in open!30.04.2021

Deze week mochten we de deuren van ons kapsalon openen. Natuurlijk wilde iedereen snel een afspraak maken om eens langs te gaan. Want al die wilde haren mochten wel een geknipt worden natuurlijk.
Naast het kapsalon kregen we nog een aantal nieuwe hoekjes in de klas. Zo was de watertafel met allerlei verschillende flesjes ook open en was er ook een kniptafel in de klas met rietjes.

Wat deden we deze week allemaal?
Maandag mochten we experimenteren met kammen en verf. Dat vond iedereen natuurlijk super leuk want we mochten eens doen wat we wilden.
In het grootste geheim werkten we ook nog aan iets voor ons cadeau voor de mama’s maar dat gaan we natuurlijk niet verklappen!

Dinsdag maakten we van plasticine het hoofd van ons mama en mochten we rietjes in het hoofd steken. Daarna mochten we de haren van mama knippen.

Woensdag mochten we weer feest vieren, deze keer voor Jack-Lewis. Die werd 3 jaar!

Donderdag krullebolden we erop los. We mochten het haar van mama krullebollen op klassieke muziek. Die muziek ging soms eens heel traag en soms eens heel snel! Dan moesten wij in het juiste ritme de krullen van mama tekenen.

Vrijdag maakten wij een portret van onze mama’s dat mochten we helemaal alleen of soms met een beetje hulp schilderen met verf.


 
Hiep hiep hoera voor Jack-Lewis! 3 jaar!28.04.2021

Vandaag werd Jack-Lewis 3 jaar. Wat een feest! Hoewel zijn gezichtje het niet vertelt heeft hij heel hard genoten van zijn dagje! Een beetje overdonderd stond hij op de stoel terwijl wij allen uit volle borst zongen en dansten voor zijn verjaardag.
Hij kreeg een Uiltjeskroon op zijn hoofd en je voelde dat hij toch wel fier was hoor.
Na het zingen, dansen en de kaarsjes op de taart uitblazen, was het tijd voor zijn traktaat.
Uit een grote doos kwamen lekkere chocoladelolly’s tevoorschijn. Met trots deelde hij aan iedereen een lolly uit. Daarna kon hij zelf lekker smullen en dat deden ze trouwens allemaal! Gelukkige verjaardag grote vriend! Geniet van jouw dag!


 
Het geheim van de week23.04.2021

Deze week kan ik jullie helaas niet veel foto’s laten zien. Wij werkten deze week namelijk in het grootste geheim aan een wel heel speciaal cadeau. Het cadeau voor onze liefste mama’s natuurlijk. Ik kan jullie over deze week dus heel weinig prijs geven. 1 ding staat vast. Alle kleuters werkten deze week super hard aan dat mooie cadeau. Nog eventjes geduld dus maar jullie geduld zal beloond worden!

Verder konden jullie het al raden natuurlijk want deze week was een echte feestweek. Elke dag mochten we zingen en dansen want elke dag had wij een jarige in de klas. Maandag was Fleur aan de beurt, dinsdag was Lia aan de beurt. Woensdag vierden we feest voor Flinn. Donderdag was Febe aan de beurt en vandaag mocht Aya de kaarsjes uitblazen.
We luisterden ook naar verhaaltjes over mama en we leerden een liedje. Hopelijk kan dit liedje nog eventjes geheim blijven!

Deze namiddag sloten we de harde werkweek af met een buitenspeelnamiddag. Het was weer was fantastisch en de kinderen hebben zich goed geamuseerd in de zandbak, op de tapijten met speelgoed en met de fietsen.
De foto’s van onze buitenspeelnamiddag kunnen jullie vinden op onze website door te klikken op: FOTO’s- TIJDELIJKE REPORTAGES.
Veel kijkplezier!


 
Hiep hiep hoera voor Aya! 3 jaar!23.04.2021

De laatste dag van onze feestweek is aangebroken. Het feestvarkentje van vandaag was Aya. Iedereen was er klaar voor. We zongen uit volle borst voor de jarige die stond te blinken op de verjaardagsstoel. Aya mocht vandaag 3 kaarsjes uitblazen vond dat natuurlijk superfijn. Nadat we zongen en dansten was het tijd voor haar traktaat. Aya trakteerde met lekkere chips. Het drankje voor haar verjaardag kregen de kids mee in de boekentas. Aya werd nog helemaal omgetoverd tot een clowntje. Lachen was dan helemaal niet moeilijk meer. Gelukkige verjaardag grote meid!


 
Feest voor Febe! 3 jaar!22.04.2021

Opnieuw feest vandaag want ook Febe werd in de vakantie 3 jaar. Bij het binnenkomen in de klas nam ze meteen plaats op de verjaardagsstoel. Ze was het niet vergeten hoor, vandaag was haar feest. Nadat ze de kroon op haar hoofd had, begonnen we te zingen en te dansen en dat maakte haar helemaal blij.
Ze trakteerde met lekkere appelcake en fruitsap. Dat was alweer lekker smullen hoor. Tot slot kreeg ze nog een echte clownsneus. Wat een leuke dag voor deze lieve meid!


 
Hiep hiep hoera voor Flinn! 4 jaar!22.04.2021

Jaja, vandaag vierden wij alweer feest. Deze keer was Flinn ons feestvarkentje. Ook hij werd in de vakantie 4 jaar en dat mochten we dan vandaag eindelijk vieren. Met zijn kroon op zijn hoofd zongen we en dansten we speciaal voor Flinn terwijl hij op de verjaardagsstoel mocht staan. 4 kaarsjes werden uitgeblazen met een groot applaus als gevolg.
Flinn trakteerde met lekkere dinokoeken. Als dat niet lekker smullen was. Hij werd omgetoverd in een clowntje en was helemaal in zijn nopjes. Hiep hiep hoera grote vriend!


 
Feest voor Lia! 3 jaar!20.04.2021

Vandaag hadden we weer een feestje te vieren in de klas want ons feestvarkentje van vandaag was Lia! Ook zij werd in de vakantie 3 jaar. Na het gebruikelijke zingen en dansen werd Lia in een clowntje omgetoverd.
Zij had wel een heel leuk traktaat mee voor ons. Lekkere uiltjes-zakjes gevuld met paaseitjes, smullen maar!


 
Borys en Mira, de nieuwe vriendjes in onze klas!19.04.2021

Vandaag hadden wij ook 2 nieuwe vriendjes in onze klas. Zij kwamen vandaag meespelen. Het zijn Mira en Borys. Welkom in de Uiltjesklas!


 
Feest voor Fleur!19.04.2021

Waaaaw, wat een leuke start na de vakantie want wij mochten al meteen feest vieren vandaag. Fleur werd in de vakantie 4 jaar en dat mochten wij vandaag dan eindelijk vieren! Joepie! Fleur was helemaal in de wolken met haar dagje. Want zij stond vandaag in de belangstelling. We zongen liedjes en ze mocht 4 kaarsjes uitblazen. Als kers op de taart trakteerde ze met lekkere Olaf-ijsjes! Dat was lekker smullen!
De feest week zal mogen verder gezet worden! Ja ja, deze week is het elke dag feest!


 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!